Регион

Хванаха харманлиец с 220 кг канабис

Канабис220 кг канабисови растения иззеха харманлийските полицаи.

Вчера те са получили сигнал, че в дворно място в с. Доситиево се отглеждат растения от рода на конопа, съобщиха от пресслужбта на полицията.

В ранния следобед е сформирана оперативна група, която е извършила претърсвания в имота, наглеждан от 35-годишен харманлиец. В дворното място, собственост на родителите му са открити 20 наркотични растения с височина над 2 метра. Те били засети в 2 отделни площи, с оформени вади за напояване, за които той старателно се е грижил.

При направения полеви наркотест листата на растенията са отреагирали на канабис. Познатият на органите на реда харманлиец е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство по чл.354-а от НК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
katil
katil
20.09.2013 14:52 14:52

sega trjabva da se unishtogi vsi4koto tova lainjano neshto,za toja maloumnik da mu se nalogi edna ugasno goljama globa i da se podvede pod otgovornost-zatvor!!!!!!!

Стефан Георгиев
Стефан Георгиев
21.09.2013 20:43 20:43

Напротив на този трудолюбив харманлиец – трябва да му се даде ОРДЕН на ТРУДА- като много изявен и предприемчив земепроизводител !!!

katil
katil
22.09.2013 21:02 21:02

na tozi trudolubiv harmanliec trjabva da mu se nalogi edna neverojatna globa i reshetki!!!!!togava shte razbere kakvo e pravil i dali da pravi takiva idiotshtini?!!!!!

Back to top button