Регион

Задържаха нагли младежи, разкостили БМВ

Полиция, архивДвама младежи на 20 и 23 г. са задържани за кражба от автомобил, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Вчера 37-годишен мъж, собственик на лек автомобил БМВ, паркиран на улица „Иван Катъров“ в Меричлери е съобщил пред полицейски служители за кражба на 3 гуми с джанти от колата му. Кражбата е осъществена чрез демонтиране от паркираната кола в двора на собственика.

След подадения сигнал са установени и задържани до 24 часа познатите на органите на реда нагли младежи от Меричлери и старозагорското с. Малка Верея. Образувано е досъдебно производство.

Пак вчера неправоспособен мотоциклетист е предизвикал пътно произшествие и се е укрил. В  10,40 часа на ул. „М. Чулков“ в Харманли, 16-годишно момче е подкарало мотоциклет „Малагути“. Поради неправоспособността си и несъобразената с релефа на пътя скорост е загубил контрол над управлението и е паднал на платното. В резултат на това мотоциклета е ударил движещият се по улицата 65-годишен пешеходец. Неправоспособият мотоциклетист е напуснал местопроизшествието и се е укрил, до установяването му от полицейските служители. Пострадалият пешеходец е с охлузна рана на лява ръка и натъртвания по гърба. Той е прегледан и освободен за домашно лечение.

Вчера в 16,15 часа на първокласен път посока Свиленград – Любимец пък е станала катастрофа между лек автомобил Нисан, шофиран от 53-годишен пловдивчанин и лек автомобил Ауди-80 с водач 40-годишен любимчанин. Водача на Нисана, при излизане от земен път с настилка не е пропуснал движещото се по пътя Ауди, вследствие на което са се сблъскали. От удара е пострадала возещата се в Ауди-то 39-годишна жена, която е с фрактура в областта на дясна китка и разкъсно-контузни рани по главата. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button