Спорт

„Хасково“ излиза с най-доброто за победа срещу „Пирин“

ТренировкаФутболистите на „Хасково“ излизат единствено за победа в утрешното си домакинство срещу „Пирин“ (Разлог). Това обявиха от ръководството на клуба на традиционната пресконференция преди кръга. 
Домакините нямат наказани или контузени играчи и ще преследват трите точки с най-добрите си състезатели. Спортният директор Николай Топузаков и треньорът Димчо Ненов призоваха всички фенове да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора. Двамата заявиха, че в клуба не правят трагедия от загубата от ЦСКА в 1/16-финалите през седмицата. „Хасково“ падна на стадион „Българска армия“ с 2:6. На пресконференцията бе и единият от голмайсторите Влади Узунов, който каза, че е много щастлив, че е вкарал гол срещу „армейците“ и то в София.
 
Топузаков подчерта, че на този етап пред клуба не стои като цел влизане в „А“ група.
 
Haskovo.info припомня, че в последния кръг хасковлии победиха като гост „Калиакра“ (Каварна) с 2:0 и така оглавиха еднолично „Б“ група с актив от 15 т.
 
Домакинският мач на „Хасково“ срещу „Пирин“ е утре, 21 септември, от 17 часа. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istinski haskovlija
istinski haskovlija
20.09.2013 21:25 21:25

haskovo ma4kaite nared vav vseki ma4 ,pak nakraja shte vidim dali sledvashtijat sezon shte sme v a-grupa?!!!!!ima mnogo vreme dotogava i mnogo ma4ove!!!!!vsi4ki haskovlii na stadiona utre!!!!!samo haskovoooooooooooooooooooooooooooooo

haskovliiiiiiiiiii
haskovliiiiiiiiiii
21.09.2013 9:34 9:34

samo haskovooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

venci
venci
22.09.2013 17:13 17:13

haskovo otkajete se da igraete futbol! razberete che ne ste dobri v tova!

haskovliii
haskovliii
22.09.2013 20:55 20:55

koi ne e dobar be maloumnik prost?!!!!!tazi godina njamame nikakva konk*rencija v b-grupa!!!!!prosto sme za a-grupa i shte se vidi dogodina,neshtastniko!!!!!napuk na eto takiva nerazbirashti glupaci,haskovo shte sma4ka i pirin-razlog,i posle dobrudga navan i sledvashtite da se gotvjat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haskovlii
haskovlii
22.09.2013 20:57 20:57

samo haskovoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button