Хасково

Огън превзе десет дворни места и вили на Кенана

ПожарГолям пожар избухна по обяд във вилна зона „Кенана“ в Хасково. Огънят пламнал от запустяло дворно място, където местни хора събирали орехи и подпалили тревата, за да ги намират по – лесно.

За минути пламъците обхванали около 10 дворни места като по пътя си са унищожили лозя, овощни градини, няколко бараки и дори стигнали до обитаеми къщи.

Равносметката от пожара тепърва ще се изяснява. По груби данни са изгорели около 15-20 дка площ. Най-сериозно е пострадала вилата на някогашния кмет на Хасково Стефан Пашов.

На мястото пристигнаха четири противопожарни екипа. Двамата души, които се предполага, че са причинили огъня, са отведени в полицията за изясняване на ситуацията. Те вероятно ще бъдат санкционирани.

Видео Вижте видео репортаж

 Пожар  Пожар
 Пожар  Пожар
 Пожар  Пожар
 Пожар  Пожар

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
глупчо
глупчо
21.09.2013 13:37 13:37

ха ха ха…… като са токова умни……това което сам си направиш и най-големият ти душманин не може да ти го направи….

Анонимен
Анонимен
21.09.2013 14:22 14:22

Тъпи идиоти , заради 1 кило орехи ! Малоумници в този вятър пали ли се огън ? Сега да им натресът няколко хиляди лева глоби и после пак да ходят за орехи !

сладурче
сладурче
21.09.2013 17:45 17:45

Ох,че сладко таралежчеееее,много миличко!

Back to top button