Спорт

„Хасково“ с класическа победа, „Любимец“ взе точка от „Славия“

"Хасково"Футболистите на „Хасково“ победиха с класическото 3:0 гостите от „Пирин“ (Разлог) в среща от 7-ия кръг на „Б“ група. 
"Хасково"Домакините започнаха вихрено мача и положенията пред вратата на „зелените“ заваляха едно след друго. Закономерното се случи в 11-ата минута, когато Костадин Начев реализира след отлична атака на хасковлии. Атаките към вратата на гостите продължиха, а в 33-ата минута гол на Димитър Алексиев бе отменен заради засада.
 
„Пирин“ започна второто полувреме с по-активна игра и създадоха няколко опасни положение. Домакините пък отговориха с греда на Вълчан Чанев в 65-ата минута.
 
Влезлият като резерва Деан Лозев реши мача с попадение в 75-ата минута, а само 60 секунди по-късно трети гол вкара Недялко Хубенов.
 
След днешната победа „Хасково“ остава на върха в „Б“ група с актив от 18 точки, пред „Марек“ – с точка по-малко.
 
В мач от 9-ия кръг на „А“ група „Любимец“ открадна точка като гост от „Славия“, завършвайки 1:1. Резултатът бе открит от любимчани в 17-ата минута с попадение на Антон Огнянов. „Белите“ пък се добраха до равенството в 60-ата минута след гол на Атанас Курдов.
 
Така „Любимец“ запази шестата позиция във временното класиране с актив от 13 т.
 
В Югоизточната „В“ група „Димитровград“ падна като домакин на „Верея“ с 0:1, а „Свиленград“ не можа да победи вкъщи „Розова долина“ и завърши 0:0. „Граничарите“ са шести във временното класиране с 12 т., а димитровградчани заемат 14-то място с едва 4 т. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlii
haskovlii
22.09.2013 20:49 20:49

haskovo ,napred!!!!!prodalgavaite da gi ma4kate vsi4ki!!!!!sledvashtijat krag pobeda sreshtu dobrudga-sma4kaite gi tam!!!!!

Back to top button