Спорт

84 летят на хасковския мотокрос, трасето – най-бързото в България

Мотокрос84 състезатели от България, Турция, Румъния и Сърбия се включиха в Източноевропейския шампионат по мотокрос на трасето край Хасково. Градът е домакин на проявата за втори път през тази година.

Дължината на трасето е 1740 метра. Първи стартираха ветераните с едни от най-мощните мотори. Организаторите на състезанието веднага забелязаха, че на правите участъци някои мотокросисти развиха скорост от 60 км/ч. Това прави хасковското трасе най-бързото в България.

Тази скорост обаче може да бъде и опасна за подобни състезания и за следващия старт организаторите мислят да добавят допълнителен елемент по трасето, който да „убие“ скоростта, научи Haskovo.info.

Официалното откриване на състезанието бе малко преди 11 часа като сред гостите бяха президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов, замкметът Златимир Желев и председателят на хасковския общински съвет Иван Иванов.

За разлика от последния старт през юни, сега има и хасковски състезател. Това е Кристиян Кръстев в клас МХ2.

Мотокрос   Мотокрос
 Мотокрос  Мотокрос
 Мотокрос  Мотокрос
 Мотокрос  Мотокрос

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.09.2013 13:42 13:42

Къвь са тее бъхлювци на трибуната въ аъ,къде е кметя въ аъъ.Да е*а тоо Хузунжовец пак е по вънка …

Петя Бончева
Петя Бончева
24.09.2013 15:08 15:08

За пореден път се убеждавам,че неграмотността е безгранична.А относно коментара Ви,искам да Ви попитам-„Кой Ви дава право да обиждате хора,които може би не познавате?“Позволявам си да коментирам,тъй като съм засегната лично. Бъхлю ще наричате някой от вашето обкръжение….А ако толкова държите да разберете за един от тях кой е,мога лично да Ви обясня и държа тогава пак да го наречете така.И ЗА БОГА научете се да пишете правилно!!!!!!!!!!

Петя Бончева
Петя Бончева
24.09.2013 15:36 15:36

Искам още да допълня,че не съм от хората,които работят в общината.Не ме вълнуват интересите на някои хора.Единствено искам да отбележа,че Вие г-н Гост не може да обиждате хората и в частност мъжа ми,защото си нямате и на идея изобщо за какво става въпрос!!!!!!Но ако толкова много държите мога лично да Ви обясня,даже държа да се покажете пред мен и да докажете,че имате покритие,в което дълбоко се съмнявам,като се има предвид правописа Ви……Комплексите са много лошо нещо и за жалост доста хора ги имат,дори в излишък!!!!!!!!А специално тук,в този град е всеобща тайна,че всеки втори е мутра,а няма 2лв. в джоба!!!!!!Манталитета на някои хора е под всякаква критика и Вие г-н Гост също влизате в това число!!!!!!Очаквам да се срещнем за да ми разкажете пак за бъхлювците,но мен специално ме вълнува мнението Ви само за един от тях!!!!Чакам!!!!

Back to top button