Регион

Депутат и кмет помпят спукана гума на старт по колоездене

КолоезденеДепутатът от ГЕРБ Владимир Митрушев и кметът на Димитровград Иво Димов демонстрираха скоростно помпене на гума секунди преди старт по колоездене. 
Навръх Деня на Независимостта на България Димитровград се включи в Европейската седмица на мобилността под мотото „Чист въздух – ти си на ход“. Преди масовият старт по демонстрационно колоездене обаче се оказа, че задната гума на кметския син Никола е спаднала и най-вероятно е спукана.
 
За да може момчето да потегли Димов-старши и Митрушев напомпиха гумата за отрицателно време. Така колоната от над 30 колоездачи потегли към Бирената фабрика на входа на Хасково, където зави обратно за Димитровград.
 
Час преди старта бяха раздадени награди за майсторски умения с велосипед, оригинална екипировка и спринт на 100 м. Най-малкият колоездач бе 5-годишната Калина Христова, а най-възрастният – Петко Вълканов-Ситроена на 70 г. Ромео Аврамов, който е на 62 г. се завърна специално от Израел за да участва в старта. Най-бърз в спринта пък бе операторът на димитровградската телевизия Росен Тодоров, който разви скорост от 41 км/ч.
 
Димитровград е единствената община в областта, която се включи в Седмицата на мобилността. 
 
Колоездене Колоездене
Колоездене Колоездене
Колоездене Колоездене

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ужас
ужас
22.09.2013 23:12 23:12

Абе пишете за рояла,димитровградския роял,не за кмета!

Back to top button