Хасково

Хасково с областен до края на седмицата, Станчев официално зам. от днес

Обрластна администрацияДо края на седмицата Хасково може да има областен управител, прогнозира временно изпълняващия тази длъжност Кадир Исов.

„Който и да е той по-важно е какво ще направи за региона, а не от коя партия е„, коментира Исов. По думите му няма битка за губернаторския пост.  

Предположението за евентуалното скорошно назначение дойде днес след официалното встъпване в длъжност на новият заместник – областен управител Иван Станчев.

„От тук нататък трябва да се работи. Ясно е, че като представители на държавната власт ще работим за приоритетите на правителството„, коментира Станчев. За кои ресори ще отговаря той все още не ясно.

Станчев потвърди, че засега остава лидер на Общинската организация на БСП, но ще сдаде мястото си като общински съветник.

Иван Станчев е роден на 1 юли 1959 г. Математик, инженер по автоматика от 1984 г. Завършил магистратура – Стопанско управление през 2002 г.

Притежава и квалификация степен „мениджър“ от обучението си във Висшата школа за управление към Министерския съвет.
От 2000 г. е управител на частна фирма. Занимава се с предприемачество. Владее руски и английски език.

Женен, с две деца.

Обрластна администрация

Иван Станчев

Обрластна администрация

Кадир Исов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Karaman
Karaman
24.09.2013 0:13 0:13

Ey chernio na tarikat se pravish ama vsichki znaqt kakav gyonsurat si vtorichna surovina takava

balgarin-haskovlija!!!!!
balgarin-haskovlija!!!!!
24.09.2013 12:30 12:30

turcite v turcija!!!!!nie v koja dargava giveem be haskovlii,opomnete se?!!!!!

караибрахим
караибрахим
24.09.2013 12:31 12:31

Сега сложете и там един помак,то в Полицията има един та да се разбират и да върви работата.Помаците направихме хора ей,на тютюна им е мястото,където са били цял живот,едно време с визи слизаха в центъра,сега им дадоха стретегически постове,нещастници.

Back to top button