Хасково

Пежо се размаза в дърво на Ямача

КатастрофаПежо 206 се размаза в дърво на Ямача в района на стадион „Хасково“.

Инцидентът стана около 9 часа тази сутрин. Сигнал за инцидента на тел. 112 подала служителка в близкия ресторант, която чула жестокия удар.

Френското возило бе управлявано от 23-годишния Деян. Младежът отишъл да вземе колата на приятелката си Анджелина и заедно със своя приятел Денис тръгнали да вземат грозде от село Малево.

 На метри от къщата на Анджелина Деян изгубил контрол над автомобила и се ударил с висока скорост в крайпътно дърво. От зверския сблъсък Денис изхвърчал в дерето, където се намираше и двигателя на колата. Стрелката на километража бе блокирала на близо 100 км/ч.

На мястото на катастрофата пристигнаха две линейки, няколко патрулки и пожарна. Пътят бе затворен за движение.
Екип на Бърза помощ откара в хасковската болница първо Деян. Изваждането на Денис от дерето, който бе в съзнание, отне близо 5 минути.

Деян е с множество порезни рани по главата и дясна подбедрица и със съмнение за комоцио. На момчето е предложено да остане за наблюдение в Неврохирургия на МБАЛ „Хасково“, съобщиха от болницата.

Състоянието на Денис е по-тежко. Той е настанен в ортопедия със счупен крак и ключица, възможна е и операция.

 Катастрофа Катастрофа 
 Катастрофа  Катастрофа
 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

17 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
24.09.2013 10:19 10:19

Дано повече майки и бащи четат тези статии… Освен инструкторите, Вие носите голямата вина за подобни сцени… Примери безброй как хлапета без нужен опит карат колите на мама и тати !!!

Анонимен
Анонимен
25.09.2013 14:04 14:04

da ,taka e! vagno e decata da sa givi i zdravi i dobre,no sahto po-vagno e da ne gi ligavim,ugagdame i nie da gi predpazvame s deistvijata si,za da ne pravjat tova ,kakvoto e stanalo i stava postojanno s decata ni?!!!!taka,4e za tija specialno roditeli,koito njmat meko kazano nikakav problem s finansite,neka parvo da misljat kak vazpitavat decata si,ili kakvi ,,me4eshki uslugi,,im pravjat dosta 4esto??!!!!!mnogo e vagno kak razsagdavat ,,takiva roditeli,,i kakav primer davat na decata si??!!!!!te trjabva da razberat,4edecata im ne sa tolkova porasnali i njamat nugnijat opit da karat,a i oshte pove4e kato sa upotrebili alkohol??!!!!tova se otnasja za vsi4ki hora bez zna4enie na vazrastta i socialnoto si pologenie??!!!!!ako vsi4ko tova se vzeme pod vnimanie parvo ot roditelite,kakto i po-strogi merki ot dargavata-policijata,to sas sigurnost vsi4ki tezi idiotshtini po patishtata shte namalejat drasti4no?!!!!!!!dokazatelstvata sa mnogo za drugi dargavi po evropa i sveta?!!!!!

drug roditel
drug roditel
25.09.2013 9:24 9:24

i kak tova dete si kupi kolata samo za 4 godini.nie se bahtame po 12 4asa na rabota i karame 20 godichna kola.No vseki e otgovoren za desata si.

darina
darina
24.09.2013 23:10 23:10

stiga s komentariite moq sin sa6to katastrofira tova lqto i vseki den blagodarq na bog che e jiv vajno e decata da sa dobre

trezvomisljasht roditel,da!!!!
trezvomisljasht roditel,da!!!!
24.09.2013 20:46 20:46

specialno kam ,,mama,, na kojato ne i ottarva istinata,a tja boli mnogo,zashtoto sme ot tezi bogatashi -grandomani ,,roditeli,,koito ug misljat mnogo za sobstvenite si deca??!!!!!da slu4ajat moge bi e izklu4enie,no 99 procenta tova si e samata istina?!!!!!dobre ,4e e givo i zdravo deteto,no tova ne ozna4ava,4e pak njama da se ka4i v sledvashtata si kola i da kara sas 100km v4as v grada,kato ograni4enieto e 50 km za celijat grad ,nali?!!!!!kakvo da se pravikato njamame istinski zakon?!!!ako imahme takiva ,a i ako policijata beshe naistina stroga bez nikakavi kompromisi,pove4e tova dete ,a i takiva ,,6ofiori,,njamashe da vidjat knigka i avtomobil?!!!!!a po otnoshenie na razglezenite bogatashko-grandomanski deca,tova e absolutnata istina ne samo za haskovoto,no i vaobshte za cjalata ni dargava!!!!!!!taka,4e drug pat ne govorete na bjaloto-4erno,zashtoto horata vigdat za kakvo stava na vapros?!!!dokazatelstvata govorjat sami-realnostta za sagalenie e takava?!!!!!

Анонимен
Анонимен
24.09.2013 19:53 19:53

ДНЕС ТИЯ ТЪПАЦИ СИ ЧУПЯТ КРАКАТА , УТРЕ ЩЕ СЧУПЯТ ГЛАВАТА НА НЯКОЙ СЛУЧАЕН ЧОВЕК , ОПРАВИЯ НЯМА ! ПАК ЩЕ СА КАЧАТ НА КОЛАТА И СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ , ПАК ЩЕ ПИШЕМ ПОД ЛОШИТЕ НОВИНИ . А РОДИТЕЛЯ ЧЕ Е ВИНОВЕН – ВИНОВЕН Е , ДОРИ И С ТЯХ В КОЛАТА ДЕЦАТА ИМ КАРАТ ТАКА !

mama
mama
24.09.2013 17:11 17:11

Ей, хората са много лоши!!!
Специално към „родител“, който пише по -горе!!!
Не престанахте да обвинявате и непрекъснато да споменавате „богати -родители“ и т.н.
Нещастието просто се е случило и слава богу ,че не е най-лошото!
Но като не знаете -за конкретния случай, не бъдете толкова зли.
Никой богат родител не е купил кола на това дете, а то от 15 год. възраст – работи за да може да си позволи това пежо.
Така че престанете с тези разглезени богаташчета!!!

Анонимен
Анонимен
24.09.2013 15:11 15:11

НИМА НЕ СЕ ЗНАЕ , ЧЕ МАКСИМАЛНАТА СКОРОСТ ЗА ГРАДА Е 50 КМ/Ч. КАКВИ ТАБЕЛИ КАКВИ ЗАНАЦИ ИСКАТЕ ОЩЕ. ЗА ЗАВОЯ АКО СЕ ДВИЖИШ С ТАЗИ СКОРОСТ НЕ Е ОПАСЕН. ОБАЧЕ ЧЕТЕМ ,ЧЕ ОЛИГОФРЕНА Е КАРАЛ ДО ДЕТСКА ГРАДИНА ПАК С ВИСОКА СКОРОСТ И СИ Е ПРОСЕЛ КАТАСТРОФАТА. ДОБРЕ , ЧЕ НЕ Е ОТНЕЛ ЖИВОТА НА НЯКОЙ НЕВИНЕН. ТОЗИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ КНИЖКА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ. ЩОМ НЕ ЗНАЕ КАК СЕ КАРА – ДА ГО ВОЗЯТ ТА ДА МУДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА.
ГЛЕДАЙТЕ ГЪРЦУИТЕ ЗА ТАКИВА БАБАИТИ ГЛОБИТЕ СА ЖЕСТОКИ , А ПРИ НАС НЯМА НИЩО ДА МУ НАПРАВЯТ.

а.с.
а.с.
24.09.2013 15:06 15:06

Да вземат грозде ?! АЙ стига бе!

ssss
ssss
24.09.2013 14:25 14:25

добре е, че живи. като се оправят ще си вземат поуката

roditel
roditel
24.09.2013 13:46 13:46

gospodine,za vsi4ko tova koeto ste pisal e vjarno,no glavnata pri4ina za tezi katastrofi e na bogatiteroditeli-grandomani i tehnite razglezeni deca v haskovoto?!!!!!!lipsata na strogost ot strana na policijata e edna ot pri4inite?!!!!!njamame istinski zakoni-tova e!!!!!!!!!!!

Михаил Ангелов Петров
Михаил Ангелов Петров
24.09.2013 13:30 13:30

Живея на ул.“Веслец“№27, станах индиректен свидетел на катастрофата.За тази година това е 6 /шесто/ ПТП на това място. Участъка трябва да се маркира със съответните знаци, маркировки и табели за особено опасен участък за да се приведе в съответствие с Закона за движение по пътищата.
1.По стълбите към северния вход на стадиона се изнизва половината град при спортни мероприятия, за разходка и спорт в новия парк и около стадиона а на това място няма пешеходна пътека.
2.Няма знаци за ограничена скорост – от завоя на р-нт „Спортна среща“ няма видимост.
3.Особено опасен участък при пресичане на пешеходци /майки с деца и стари хора/.
4.При сватби и спортни мероприятия хаос от паркирали безразборно превозни средства, а паркинга само на 50 м е празен.
5.Пропусквателния режим на превозни средства към стадиона и парка отвратителен. Бариерата на новия парк поставена на крайно неподходящо място. Бариера трябва да се постави в началото на алеята на отбивката за стадиона. Често пъти сме свидетели на импровизирани състезания с превозни средства около стадиона и в новия парк.
6.Достъп до служебния вход на стадиона трябва да имат само превозни средства със специален режим на движения /бърза помощ, пожарна, полиция и служебните коли при спортни мероприятия/.
7.Моите уважения към спортистите, ама остави си колата на паркинга, вземи си сака на рамо, проходи 100 м и иди до стадиона. Не е необходимо да влизаш с колата си в стадиона.
8.Понякога на опасния участък има полицейска кола, разговарял съм с тях по проблемите. Техния отговор бе – да пиша писмо до кмета. Нима трябва да занимаваме градоначалника с всички елементарни проблеми, които могат да се решават ходом.
Надявам се на Вашата будна журналистическа съвест, че ще помогнете тези проблеми да стигнат до институциите, от чиито задължения зависят решаването на тези и други подобни проблеми в града ни.
p.s. В никакъв случай да не се поставя „легнал полицай“!!! Зимата и без него не може да се шофира нормално защото винаги е заледено, а с него ще е ледена пързалка.
Усмихнете се утре може да бъде по лошо!!!

roditel
roditel
24.09.2013 12:07 12:07

taka e,kato bogatite roditeli-grandomani im kopuvat skapite koli i dgipove bez mnogo da misljat, decata im njamat nugnijat opit da karat?!!!!!!!no nali trjabva da se pokazvat bogatashite i tehnite razligaveni deca na koito vsi4ko im se pozvoljava i t. n. ?!!!!!99 procenta ot katastrofite i drugi podobni idiotski neshta se slu4vat na deca na takiva ,,roditeli,,,koito mnogo misljat za decata si,a i vaobshte??!!!!!otdelno,4e zakoni njamame e nai-vagnoto ot neshtata?!!!!!

възмутена
възмутена
24.09.2013 11:59 11:59

същото това пежо тази сутрин летеше с бясна скорост покрай детската градина на ул.Добруджа“ с двамата младежи вътре….

Анонимен
Анонимен
24.09.2013 11:50 11:50

МАЛКО МУ Е НА ИДИОТЧЕТО , ДА СИ БЕШЕ ОЧУКЪЛ И ТЪПАТА ГЛАВА!

kom6iq
kom6iq
24.09.2013 11:47 11:47

za6to taka

Анонимен
Анонимен
26.09.2013 16:28 16:28

Научи се да пишеш,че тогава се прави на компетентен,
неграмотник…

Back to top button