Регион

Нацепеният роял доведе до оставка на директорката Ташева

Христина ТашеваДиректорът на ОП „Детски и младежки център“ в Димитровград Христина Ташева подаде оставка днес. Повод за решението й е избухналият скандал с нацепването на роял от марката „Блютнер“.

Тази сутрин Ташева е имала разговор с кмета Иво Димов, след който тя е депозирала оставката си. Като мотиви бившата вече шефка на Младежкия център посочила „лични съображения“. Пред градоначалника тя за пореден път обяснила, че действията й са били продиктувани единствено с намерението да опази децата, защото музикалният инструмент е бил опасен.

Димов съобщи, че до два-три дни ще бъде назначен временен директор на центъра.

Сагата с рояла започна в края на миналата седмица. Тогава работници изнесоха на парчета музикалния инструмент от сградата на Младежкия център по нареждане Ташева. Тя обясни, че от 13 г., откакто работи там, роялът не е бил в изправност и не е ползван.

От общината обясниха, че частите от разглобения роял се съхраняват в администрацията. Очаква се специалисти да дадат становище дали е възможно музикалният инструмент да се сглоби и да се използва като декор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.09.2013 14:22 14:22

po-goljama prostotija ot tazi kojato napraviha v grada na pop-folka-dimitrovgrad ne e imalo nikade po sveta??!!!!!na tova neshto shte se ismejat i malkite deca?!!!no v edin 4algarski i prostashki grad kakvo moge da se slu4i drugo??!!!!!

Анонимен
Анонимен
24.09.2013 16:24 16:24

Ай стига глупости бе! Едно пияно го говорят пет дни, че един човек ако умре не го приказват толкова. Срамота! И какво сега ще го сглобим да го ползваме за декор, нещо което е било и през последните 20 години.
Простотия до шия. Всичката Мара втасала, с един роял ще се занимаваме.

Някой си
Някой си
24.09.2013 20:17 20:17

Как може роял дето струва $59000 да вземе и да го нареже. Сега да вземе и да си го плати.

Анонимен
Анонимен
24.09.2013 20:58 20:58

kakvo da plati,tja i takiva prostaci kato neja neznajat za kakvo stava na vapros?!!!!tazi marka rojali sa edni ot nai-skapite v sveta,no taka e 4algata-prostotijata proshka njama!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
25.09.2013 13:44 13:44

kolko zavarsheni prostaci i idioti ima v tozi dimitrovgrad i v tova haskovo be ei??!!!!!javno sa dosta za ogromno sagalenie,no kakvo moge da o4akvame ot tezi esnafski,selski prostashki i 4algarski grad4eta?!!!!!za kakva kultura vaobshte moge da se govori?!!!palna parodija na vsi4ko!!!!!

Back to top button