Хасково

Пешеходна пътека и още знаци на „Панорама“ след ПТП-то вчера?

КатастофатаДа бъде поставена пешеходна пътека на ул. „Панорама“ в Хасково, където вчера катастрофираха двете хасковски момчета , ще обсъжда Общинската комисия по транспорт. Ще бъде помислено е за поставяне на допълнителни знаци за ограничаване на скоростта в опасния участък, обеща заместник – кметът Златимир Желев.

Мерките са предложени от читател на Haskovo.info, който живее на ул. „Веслец“ и по думите му е станал неволен свидетел на вчерашната катастрофа, както и на още 5 подобни инцидента от началото на годината.

Хасковлията смята, че по стълбите към северния вход на стадиона се изнизва половината град при спортни мероприятия или за разходка и спорт в новия парк „Ямача“, което налага поставянето на пешеходна пътека. Гражданинът твърди още, че в критичния участък няма знаци за ограничаване на скоростта и от завоя на близкия ресторант няма добра видимост.

Въпреки че поставянето на „легнал полицай“ на пътя ще реши веднага проблема, подобна мярка не е подходяща, както според живеещите там, така и според заместник-кмета Желев. Причината е, че през зимата ул. „Панорама“ често се превръща в „ледена пързалка“ и подобна гърбица на пътя може да е пречка, а не улеснение за шофьорите.

Междувременно от хасковската болница съобщиха, че най-тежко пострадалият при катастрофата Денис е претърпял 3-часова операция на счупения си крак. Интервенцията е минала успешно. За да подкрепят момчето в ортопедия бяха дошли неговите близки и съученици.

Шофьорът Деян пък, който е с порезни рани, утре се очаква да бъде изписан от Неврохирургично отделение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кол
кол
25.09.2013 14:56 14:56

от двата края спящ полицай ще оправи положението, тия знаци няма кой да ги гледа..

Back to top button