Регион

След гонка на „Марица“: задържаха петима контрабандисти

Полиция, архивТри жени и двама мъже са задържани след преследване от свиленградските полицаи на автомагистрала „Марица“, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Вчера в 19,15 часа на магистралата, дежурен автопатрул е подал сигнал за проверка на лек автомобил „Фолксваген Шаран“ с хасковска регистрация. Водачът на колата не спрял и последвало преследване. След около 7 км под моста на с. Момково, преследваният автомобил е спрял и 3 жени са прехвърлили багаж в лек автомобил „Мерцедес Вито“, шофиран от 35-годишен свиленградчанин със спътници три жени на 30, 32 и 35 г и 32-годишен мъж. Тогава те са задържани от полицаите, а колата е откарана на ГКПП „Капитан Андреево“ за щателна митническа проверка.

В чанти са намерени 11 060 къса безакцизни цигари от различни марки и 214 артикула с лого на защитени търговски марки.

Петимата свиленградчани, трима от които познати на органите на реда, са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.09.2013 13:18 13:18

gestoki globi i reshetki,oshte pove4e sled kato sa poznati na organite na reda?!!!!!neka da vidim policijata kakvo shte napravi sega,interesno??!!!

Back to top button