Регион

Закърпиха главната в Бисер, отварят моста до дни

Мост, архивГлавната улица в харманлийското село Бисер вече е изкърпена, съобщи за Haskovo.info кметът Златка Вълкова.

Дупките там са запълнени с асфалт в участъка от входа на селото до кметството. Тук не е извършено цялостно преасфалтиране, защото след Нова година ще започне разкопаване за полагането на канализация.

Изцяло преасфалтирана обаче е улицата от центъра към изхода за с. Черна могила.

Ремонтът на моста, който започна в средата на август, вече е на финала. Вълкова обясни, че остават само довършителни работи. По нейните думи съоръжението ще бъде открито след десетина дни.

Реконструкцията на моста е за около 300 000 лв., като средствата са отпуснати от междуведомствената комисия по бедствия и аварии към Министерския съвет.

Тези дни в Бисер са се върнали работници от „Балканстрой“, които ще довършат къщите на Филка Граматикова и Лилян Тодоров, които също бяха отнесени от потопа на 6 февруари миналата година. Сега къщите им са на груб строеж. В същото време обаче още над 20 къщи изобщо не са започнати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button