Хасково

Хасковлии не бързат да си вземат ваучерите за декодери

Раздаването на ваучеритеРаздаването на ваучерите за декодери за цифровото ефирно излъчване в Хасково върви вяло. За месец и половина от това си право са се възползвали 1 280 от общо 2 134 души от град Хасково, които имат право на това.

В по-малките градове това не е така, коментира директорът на РД „Социално подпомагане“ Грета Иванова.  Като пример тя посочи Ивайловград, Маджарово и Свиленград, където ваучерите са раздадени почти на 100%.

Право да получат ваучери за декодери имат хората, които през миналия сезон са получавали помощи за отопление. Всеки, който желае да вземе своя ваучер, може да го направи до 30 октомври, припомни Иванова. В Хасково раздаването става в централна поща, където се обслужват хората, чиято първа буква от името е от А до Л включително и в пощенския клон в „Орфей“, където могат да отидат всички останали.

За цялата област броя на ваучерите е 6 600. 4 406 души вече са се възползвали от тази възможност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кротушко
кротушко
26.09.2013 12:44 12:44

озадачен съм как тези хора след 4 дни ще се кефят на цирка герб и клоуна бойко

Back to top button