Хасково

Лидерът в „Б“ група тръгва със самочувствие за дербито с „Добруджа“

ФутболФутболният „Хасково“ заминава със самочувствие за дерби срещата с „Добруджа“ (Добрич), заяви на пресконференция старши треньорът на клуба Димчо Ненов. Хасковлии са временен лидер в „Б“ група с 18 т., а домакините в предстоящия мач са трети с 11 т.

„Това ще е изключително трудно гостуване за нас, както всички до сега. Вече ни се събраха и 2-3 по-далечни пътувания, което се надявам да не се отрази на играчите“, каза още Ненов. Той посочи, че добрите резултати до сега трябва да успокоят футболистите и да им вдъхнат по-голямо самочувствие.

ФутболСтаршията сподели, че познава добре състава на „Добруджа“ и ги оцени като много опитен отбор с 4-5 играчи със стаж в „А“ група и юноши на „Левски“ и „Литекс“. Въпреки това той очаква активна игра от нашите, които накрая да се поздравят и с добър резултат. „Нашето мото е търпение и труд“, завърши Ненов.

„Най-важното е ние да играем като отбор“, каза пък спортният директор Николай Топузаков.

В отбора няма наказани играчи, а контузен е единствено Емо Данчев. На срещата с журналисти бе и Вълчан Чанев, който заяви, че вече е възстановен след травма.

Днес футболистите на „Хасково“ направиха тренировка на Ямача, а утре заминават за Балчик, където ще нощуват преди двубоя на 28 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlii
haskovlii
26.09.2013 20:51 20:51

haskovo ,sma4kaite dobrudga!!!!!poredno 3to4ki za nashite-pobeda!!!!!samo haskovoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

haskovliiiiii
haskovliiiiii
27.09.2013 11:45 11:45

pobeda sreshtu dobrudga i posle v sledvashtijat krag neka vsi4ki haskovlii da podkrepim otbora sreshtu botev galabovo!!!!!neka nashte da gi sma4kat tija neshtastnici ,deto ni se podigravaha minalijat sezon?!!!!!imame da im vrashtame mnogo-da razberat tija galabici,4e sa mnogo po-slabi ot nas i ,4e v momenta haskovo njama konk*rencija v b-grupa?!!!!!neka pove4e hora -istinski haskovlii da badem na 5oktomvri na stadiona i da sme s otbora?!!!!!!neka publikata da se uveli4ava s vseki domakinski ma4?!!!!!!!!!!!!!!!samo haskovooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrich
Dobrich
27.09.2013 12:21 12:21

Гости ще имаме ли в сектора?

haskovooooooooooo!!!!!
haskovooooooooooo!!!!!
27.09.2013 12:37 12:37

estestveno,4e shte ima?!!!!no i da ima i da njama haskovo shte bie-3 to4ki i pobeda za haskovo!!!!!prosto njamame konk*rencija tazi godina v b-grupa?!!!!!

Back to top button