Регион

Работник с 15% изгаряния след инцидент в ТЕЦ „Марица 3“

Болница27-годишният Атанас Георгиев е с 15% изгаряния след инцидент тази сутрин в ТЕЦ „Марица 3“.

Пострадалият е настанен в хирургично отделение на димитровградската МБАЛ „Св. Екатерина“. Управителят на болницата д-р Здравко Наков заяви, че Георгиев е с изгаряния по крайниците, гърдите и гърба. Раните му са обработени, пациентът е стабилизиран и контактен. Д-р Наков каза, че Георгиев няма да бъде транспортиран в друга болница и ще бъде лекуван тук.

Злополуката станала тази сутрин при рутинно изпълнение на трудовите задължения от Георгиев. Той отворил люка на котел, за да провери дали не е запушен с шлака. Тогава се възпроизвел по-силен пламък, който обгърнал работника, разказа юристът на ТЕЦ-а Юлиян Семерджиев. Той уточни, че пострадалият има достатъчен опит в ТЕЦ-а и ще продължи работа там след като се възстанови. Семерджиев допълни, че от предприятието ще помогнат с всичко необходимо за лечението на Атанас Георгиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button