Хасково

На Италфеста: турбото като фейсбука

ИталфестНа автомобилното състезание в рамките на „Италфест 2013“ повечето от участниците си бяха сложили турбо на автомобилите.

Това накара състезатели да възкликнат, че турбото вече е станало като фейсбука – ползват го всички.

Стартът бе тази сутрин в южното платно на бул. „Съединение“ до КАТ, което остана затворено за движение до обяд. За да подкрепят инициативата на място пристигнаха над 40 собственици на италиански марки автомобили. Повечето бяха с „Алфа Ромео“ и „Фиат“.

Близо дузина пък се включиха в състезанието което се проведе в отсечката от КАТ до хлебозавод „Яневи“. За изненада на публиката в гонките се пусна и димитровградски „Опел“, който се представи повече от достойно. Немската бензинова машина обаче бе облагодетелствана, защото се падна да се състезава с дизелова „Алфа“, която изоставаше значително още по средата на 400-метровата дистанция. Шоуто за публиката бе на ниво, но се чуха и гласове на съжаление, че на старта липсва някое „Ферари“.

Haskovo.info припомня, че Италфестът започна в събота на хасковската картинг писта с редица състезания и атракции.

Италфест   Италфест
 Италфест  Италфест
 Италфест  Италфест
 Италфест  Италфест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button