Хасково

Певица и миска сред „зайците“ на УНСС

УНССС прием на 180 първокурсници се похвалиха при днешното откриване на учебната година от Регионалния център по дистанционно обучение-Хасково към УНСС.

Те ще учат за бакалаври, като още 80 ще бъдат в магистърски програми. Така общият брой на студентите през тази учебна година ще е близо 500, а магистрите ще са над 200.

От тази година в Хасково е разкрита и нова специалност – „Счетоводство и контрол“. В нея ще следват 45 първокурсници. Другите две са добре познатите: „Икономика“ и „Бизнес администрация“.

Сред първокурсниците, които получиха студентските си книжки и учебници бяха хасковската народна певица Петя Петрова, по-известна като Петя Кенанска. Тя завърши ГПЧЕ „Асен Златаров“ и ще следва бизнес администрация като не се е отказала на по-късен етап да следва и музика в Пловдив. Първокурсничка е и Теодора Колешева, носителка на короната „Мис Димитровград 2010“ както и още дузина красавици.

Сред официалните гости на откриването на учебната година бяха замобластните управители Кадир Исов и Иван Станчев, депутатът от БСП Жара Пенева, замректорът на УНСС проф. Веселка Павлова и директорът на ФСГ „Атанас Буров“ Цанко Цанков. От Икономиката са и цели 20 от тазгодишните първокурсници в УНСС. Исов поздрави първокурсниците и заяви, че и той е бивш възпитаник на ВУЗ-а. Директорът на центъра доц. Живко Драганов съобщи, че това лято сградата е обновена – сменени са всички дограми, закупени са и още 30 компютъра.

 УНСС
УНСС

Теодора Колешева

 

 

УНСС

Петя Кенанска (вляво)
 УНСС
 УНСС  УНСС

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.09.2013 14:43 14:43

Порно и пак порно….

Back to top button