Спорт

„Любимец“ катастрофира в Пловдив и падна с пет от „Локо“

Футбол„Любимец“ претърпя тежко поражение като гост на „Локомотив“ (Пловдив) с 0:5 в 11-ия кръг на футболната „А“ група.

Срещата започна вяло, но въпреки това инициативата водеха футболистите на домакините. Първото полувреме обаче завърши без гол.

През втората част „Локомотив“ се развихри което доведе до истинска катастрофа за гостите. В рамките само на 13 минути любимчани инкасираха 4 гола и останаха с човек по-малко след изгонването на Илия Мунин.

Първото попадение падна в 56-ата минута след нелеп автогол на Танко Дяков. 5 минути по-късно Мартин Камбуров удвои резултата след центриране на Здравко Лазаров от корнер. Камбуров направи резултата класически с второто си попадение от дузпа в 65-ата минута. Само 4 минути по-късно Дани Кики вкара четвърти гол, а крайното 5:0 със своя хеттрик оформи Мартин Камбуров в продължението на мача.

Така „Любимец“ е без победа в последните 6 кръга от първенството, в които записа 5 загуби и един равен. Преди изиграването на останалите двубои от кръга „Любимец“ заема осмо място във временното класиране с 13 т.

Haskovo.info припомня, че любимчани ще гостуват отново на пловдивското „Локо“ в края на октомври в среща реванш от 16-финалите за Купата на България. Първата среща завърши 1:1.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button