Хасково

За първи път в областта обучение по карвинг в гимназията по туризъм

ОбучениетоОбучение по карвинг стартира в Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ в Хасково. В изкуството на красивата храна ще бъдат въведени първоначално 10 преподаватели от училището.

Обучител е  специалистът  по карвинг  Веселина Славчева, която е носител на 13 награди от международни конкурси и е председател на Българската асоциация по карвинг.

Обучението е по спечелен проект от гимназията на стойност 168 000 лв. Той ще се изпълнява съвместно с работодатели – партньори на училището. Предвижда се в рамките на 12 месеца да бъдат обучени общо 20 преподаватели и 240 ученици за придобиване на нови знания и умения по карвинг, кетъринг, декорация и моделиране на сладкарски изделия и работа в митническо бюро.

По време на реализирането на проекта ще бъде заснет учебен филм с уроци по карвинг. Ще бъде издаден и сборник с нови учебни програми.

Обучението Обучението
Обучението Обучението
Обучението Обучението

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button