Хасково

Източиха 700 литра нафта от багери на жп магистралата

Кражба на гориво700 литра нафта са били източени от 2 багера и 2 валяка на строящата се жп магистрала край хасковското с. Нова надежда, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Сигналът е подаден в събота сутринта от пазач във фирма, строяща трасето. Охранителят е заявил, че малко преди 5 часа е видял петима души да крадат дизелово гориво. При извършения оглед било констатирано, че откраднатото количество е 700 литра. Образувано е досъдебно производство.

Кражби от 2 незаключени автомобила са станали през почивните дни. Неизвестен извършител е проникнал в отключени леки коли Рено Сценик и Рено Клио, оставени на моста, свързващ автомагистрала „Марица“ и Любимец.
От колата, собственост на 28-годишна жена от с. Момково са откраднати лични документи и CD, а от Клио-то, собственост на 55-годишен мъж е откраднат акумулатора.

Сигнал за кражба е постъпил в РУП-Свиленград в събота. 74-годишна собственичка на магазин за дрехи на ул. „Тунджа“ е съобщила, че около 11 часа мъж на около 30 г. е пробвал няколко дрехи. Той е поискал панталон от манекена и докато жената се е опитвала да го свали, мъжът напуснал магазина. В последствие собственичката е установила, че й липсва портмонето, в което е имало 40 лв., лични и фирмени документи.

Малко по-късно полицаите са получили и друг сигнал от щанд за зеленчуци в същия район. 67-годишната продавачка съобщила, че мъж с подобно описание на предишната жалбоподателка, поискал да й претегли зеленчуци. Докато тя изпълнявала поръчката, неизвестният й отмъкнал портмоне с лични документи, 250-300 лв. и мобилен телефон.

В РУП-Хасково пък е образувано бързо производство срещу пиян водач. До 24 часа в ареста е бил 43-годишен жител на кърджалийското с. Чифлик, заловен от автопатрула да шофира колата си с 2,64 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button