Хасково

Опасни шахти дебнат пешеходците по бул. „Съединение“

Опасни шахтиОпасни шахти дебнат пешеходците по тротоара на хасковския бул. „Съединение“.

Първата дупка зее на метри от подлеза срещу жп гарата. Тук капакът на шахтата е изместен и в нея е възможно да хлътне нечий крак. От това място ежедневно минават и работници в съседните предприятия.

Следващата опасна шахта прилича повече на кладенец. Тя се намира на отбивката за наказателния паркинг. Тук движението на пешеходци по вече буренясалия тротоар е по-слабо, но случи ли се пропадане то може да е с фатални последствия.

Шефът на общинското предприятие „Екопрогрес“ Коста Сарджев заяви, че въпросните шахти не са общински. Той обаче се ангажира още днес да изпрати хора, които да проверят как те могат да бъдат затворени и обезопасени. По думите на Сарджев напоследък все по-често се крадeли капаците на шахтите, които стрували по 400 лв.

Опасни шахти   Опасни шахти
 Опасни шахти  Опасни шахти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КАРАФЕИЗОВ
КАРАФЕИЗОВ
30.09.2013 16:32 16:32

Не са само там опасните шахти. На бул. Съединение точно до входа на ДНА има зейнал капак, но не откраднат, а с изпадал цимент. Държи го засега само арматурата, но падне ли сняг, ще стане беля. Шахтата е на тротоара и е от ведомството на Сарджев.

Back to top button