Регион

Сините възстановяват демократичния пъзел в Хасково и Димитровград

СДСДа се възстановят най-големите части от демократичния пъзел в региона – Хасково и Димитровград, решr Областният съвет на СДС, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на сините. Членовете му се събраха на редовно заседание в Харманли.

Хасковската структура ще се възстановява от Владислав Панталеев, Мирослав Атанасов и областният секретар Делчо Живаков, а димитровградската – от Агнеса Желязкова, която бе категорична, че че има ясна програма и визия за развитието на организацията във втория по големина град в областта.

От Хасковската организация пък подчертаха, че на 14-ти май те първи са призовали останалите десни партии и организации за създаване на единна платформа “Нова десница“, която с течение на времето е прераснала в Реформаторски блок, където има силни личности и авторитетни имена от дясното и центъра на българската политическа палитра.

До седмица ще се проведе Регионална конференция на СДС в Южен-централен район, където влизат сините клубове и организации от Смолян, Кърджали, Хасково, Пазарджик, Пловдив – област и Пловдив – град. Местните седесари настояват тя да се проведе в Кърджали, а представителя в главния орган на партията да бъде от град различен от Пловдив, защото Емил Кабаиванов е лице на града под тепетата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.10.2013 13:23 13:23

ne vastanovjavane,a napalno zakrivane na sds-to i takiva podobni parodii na partiiki-van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do krivo razbraniq
Do krivo razbraniq
04.12.2013 19:27 19:27

Ei rezak.Budi za demokraciq be podlogo

Back to top button