Хасково

С „отворен следобед“ стартира новия творчески сезон на Младежкия център.

Младежки центърВсички формации на Младежки център – Хасково показаха по атрактивен начин работата си. Това стана снощи по време на „отворения следобед“ за деца, младежи и родители, с който общинското предприятие стартира новия творчески сезон.
Посетителите имаха възможност да се запознаят с възможностите, които предлагат различните школи и форми на Младежкия център.

В централното фоайе се откри изложба „До Виена и обратно с „Орфей” със снимки от пътуването на Детски хор „Орфей“ и Вокална група „Орфейче“  до Виена за участие в Международния хоров фестивал за мир 2013. В Концертната зала пред родители и гости, възпитаниците на двете формации представиха част от репертоара си. 

Танцов ансамбъл  „Южняче“ направи демонстрация на заучаване на право хоро.  Доброволците от Превантивно – информационния център акцентираха на ролевите игри и работа в екип. Посетителите  на Астрономическата обсерватория се запознаваха с тайните на движението на планетите в космоса, а в Школата по етнография и история разказваха за скорошната си експедиция до археологическите разкопки в с. Каснаково.

Младежкият парламент подготвяше дискусии  по предстоящите инициативи и кампании, а в Театралната школа  младежите  разиграваха различни етюди и ситуации. Клуб „Репортер“ демонстрира работа с информационната мрежа Евродеск и възможност за търсене на различна информация.

Младежки център Младежки център
Младежки център Младежки център

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
edna
edna
02.10.2013 11:59 11:59

Що не я качихте тая информация по Коледа,тя всичката ви е такава-след дъжд качулка!

Анонимен
Анонимен
02.10.2013 12:24 12:24

Какъв ти е проблемът бе, edna! Пак ли сме станали с дупето нагоре?

Back to top button