Хасково

Младежи от ДПС посетиха Европейския парламент и Парламентариума

ВизитатаМладежи от Хасково и Кърджали посетиха Европейския парламент в Брюксел по покана на българският евродепутат Метин Казак. Във визитата се включиха активисти и симпатизанти от младежките структури на ДПС от двете области, както и представители на академичните дружества на организацията.

Българската група от 25 младежи се запозна подробно с основната дейност и структурата на Европейския парламент, както и с начина на взаимодействие на европейските институции. Младите хора бяха информирани и за работата на евродепутатите по време на парламентарните сесии и заседания на комисиите.

Евродепутатът Метин Казак разговаря с младежите за обучителните програми на Европейския парламент и условията за кандидатстване с проекти по отделните европейски програми.

Младежката група от България посети и новооткрития музей на европейската история „Парламентариум“, където чрез интерактивни мултимедийни средства посетителите се запознават подробно с историята и функциите на институциите в Европа. Музеят е най-големият парламентарен посетителски център на стария континент и представлява първата в света изложба, изцяло достъпна на 23 езика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Vlado
Vlado
03.10.2013 19:59 19:59

Умник до умник наредени!!! Някои дори и не могат да приказват български добре…

gr
gr
03.10.2013 21:02 21:02

Точно умник до умник наредени !!!

Back to top button