Хасково

Обществен съвет нищи проблема с лошото качество на питейната вода в областта

Областният съветЛошото качество на питейната вода в Симеоновград, Хасково и Димитровград и липсата на финансиране на проектите по линията на трансгранично сътрудничество с Гърция – това бяха основните два проблема дискутирани на първото заседание на Областния обществен консултантски съвет.

Структурата бе учредена днес в Областна администрация Хасково по инициатива на изпълняващия длъжността областен управител Кадир Исов.

Областният съветВ нея членуват 30 представители на работодателски организации, граждански структури, НПО и териториални звена на централната власт. Новият обществен орган ще обсъжда наболели обществени въпроси.

„Държа особено много на вашата инициативност да бъдат поставяни и разисквани наболели обществени проблеми, както разчитам и да получавам от вас конкретни идеи и предложения за по-добро управление в полза на хората от областта“, каза Исов.

Председател на съвета ще бъде областният управител. За заместник-председатели бяха избрани Станислав Видев, председател на Хасковската камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Зарко Чанков, председател на „Обединен ромски съюз“ и Михаил Василев от Агенция за европейска интеграция.

Областният съвет Областният съвет

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
03.10.2013 19:14 19:14

Мариела Златева за какво е там??? Филолог какво разбира от лошото качество на водата!

селчо
селчо
03.10.2013 19:41 19:41

Божеее човека на Ирена Узунова тъпата директорка Миленка сега седи и слугува на ДПС то, грам достойнство и морал няма тази

Back to top button