Хасково

Руският център открива учебната година с детско утро

Руският центърС детско утро Културно-информационният и образователен център в Хасково ще открие официално новата учебна година.
Всички хасковлии могат да доведат децата си и заедно с тях да се докоснат до добродушните и забавни руски анимационни герои, до богата програма от песни и забавни истории. Началото  на тържеството е от 11 часа утре в сградата  на Младежкия център.

Haskovo.info припомня, че Културно-информационният и образователен център беше открит през май тази година. Една от основните дейности на организацията е да възобнови отново интереса към изучаването на руски език сред хората от всички възрасти. Специалистите са готови да обучават безплатно децата от домовете, стига да има желаещи.

Другата посока, в която центърът ще работи е популяризирането на руската култура. В тази връзка ежемесечно ще бъдат организирани сказки по теми от руската история и руската култура.

Ще бъдат сформирани и детски творчески колективи съвместно с студио „Арт тайм“, където малките ще се учат да рисуват, но с техниката на руската пейзажна школа.

Към Културно-информационният и образователен център ще бъде сформирана и вокална група.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button