Хасково

Защитник от „Хасково“ с повиквателна за националния

Национал

Тейнур Марем

Централният защитник на футболния „Хасково“ Тейнур Марем получи повиквателна за младежкия национален отбор, похвалиха се днес от ръководството на клуба.

Старши-треньорът на младежите Михаил Мадански ще разчита на 22-ма футболисти за европейските квалификации с Русия на 11 октомври и за гостуването на Словения – 4 дни по-късно. Националите ни се събират тази неделя от 10.30 часа в Стара Загора, където ще е първата среща.

Спортният директор Николай Топузаков заяви, че ще разговаря с Мадански ако може Марем да играе срещу „Ботев“ (Гълъбово) в неделя от 16 часа и след това да замине за Стара Загора. От клуба пожелаха успех на своя футболист и си пожелаха още таланти на „Хасково“ да получават повиквателни за националните ни гарнитури.

Старши-треньорът на „Хасково“ Димчо Ненов каза, че домакинството с „Ботев“ ще е по-специфично заради близостта на Гълъбово и усещането за дерби.

„Надявам се това което тренираме да го покажем и на терена, да имаме по-голямо самочувствие и така да реализираме нашите усилия. „Ботев“ е стойностен отбор с опитни футболисти, които се защитават добре. Надявам се на добър мач, от който да излезем победители“, каза Ненов. Той изрази съжаление, че няма да може да разчита на контузените Емо Данчев и Влади Узунов. Според треньора обаче това няма да се отрази на нашата игра, защото в отбора има достатъчно добри футболисти.

Ненов каза, че се надява „Хасково“ да покаже и добра игра срещу ЦСКА в срещата реванш от 16-финалите за Купата на България. Мачът е бе изтеглен за 12 октомври от 14 часа и ще бъде предаван на живо от „News7“.

Haskovo.info припомня, че в първата среща хасковлии паднаха на стадион „Българска армия“ с 2:6.

 Национал Национал 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlii!!!!!!!!!!
haskovlii!!!!!!!!!!
04.10.2013 13:50 13:50

haide haskovo,sma4kaite i im go varnete tapkano za minalijat sezon na tija botevski galabici,deto se imat za goljamata rabota?!!!!!!!haskovo e nai-ka4estvenijat otbor v b-grupa,bez konk*rencija!!!!!!!zatova kanjat sastezateli i za nacionalnijat otbor?!!!!! v sabota vsi4ki haskovlii neka podkrepim nashijat otbor i da im pogelaem uspeh-pobeda i porednite 3 to4ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!samo haskovooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button