Регион

Възпяват москвича, мутрите и любовта в Харманли

Поети, архив„Поетични струни – Харманли 2013“ се откриват днес от 16 часа с концерт на Татяна Йотова и Бойко Георгиев в Дома за възрастни хора.

Два часа по-късно е концертът на Светла Георгиева, Татяна Йотова, Пени Ставрева, Владимир Стоянов, Бойко Георгиев, Кирил Железов на открита сцена в градската градина.

Организатори са община Харманли и бардът Гриша Трифонов, а събитието продължава и утре, 5 октомври от 11.30 часа с концерт в местна винарна с мотото „Ново вино, нови песни“. От 17 часа в културния център е поетическият дуел между Димитър Гачев и Иво Георгиев със секунданти Георги Николов и Гриша Трифонов, а водещ ще е Петър Чухов. Пак там Бойко Георгиев ще представи новия си албум „Песни за москвича, мутрите и любовта“. От 19.30 часа в харманлийски ресторант е концертът на Петър Чухов, Митко Динев, Гриша Трифонов, Асен Сираков, както и рецитал на група „ША-ША“.

Новата седмица пък ще започне с традиционния есенен панаир „Карабаа“, който ще продължи до 13 октомври. Общината организира и няколко съпътстващи изяви. На 12 октомври от 10.30 часа до ротондата пред историческия музей ще започне танцовият фестивал „Гергана“, следван от народни борби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button