Регион

Стара Загора с нова мис за празника, хасковски дизайнерки облякоха красавиците

КонкурсМагдалена Тенева е новата „Мис Стара Загора“. Красавицата спечели короната в навечерието на днешния празник на града. Победителката получи короната си от миналогодишната й носителка Стела Колева.
КонкурсПодгласнички на Магдалена са Емили Шишкова и Надежда Михова. Организаторката на конкурса Донка Йорданова се бе погрижила и за много специални награди от спонсорите на събитието.
 
Претендентките за короната бяха общо 14, като освен от Стара Загора имаше момичета от Русе, Варна и Габрово. Сред участничките бе и Хюлия Сюлейман, която стана и подгласничка на последния конкурс „Мис Хасково“. Хасково е като втори роден град за Хюлия, защото тук живеят много нейни роднини.
 
Конкурсът премина в 4 дефилета с пищна шоу програма между тях. Момичетата дефилираха по тениски и секси гащички, спортно елегантни рокли, бански и официални рокли. Последните бяха на хасковските бутици „Сватба“. Както и миналата година конкурсът отново бе подпомогнат от харманлийската винарска изба „Тера Тангра“. 
 
Това бе вторият конкурс за красота в града на липите за последните три седмици – в края на септември Лора Николаева спечели короната „Мис Стара Загора област“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button