Хасково

Танер Емин седна на стола на Дора Ангелова в земеделието

Танер ЕминОт днес Танер Емин е новият шеф на Областната дирекция „Земеделие“. Той е назначен временно на този пост, тъй като титулярят Дора Ангелова е в болнични.

По думите на Емин, той заварва дирекция в лошо състояние. „Основната ми цел ще е да изчистя името на държавната служба, тъй като при предишното ръководство са допуснати доста гафове„, коментира пред Haskovo.info новият началник.

Като пример той посочи неправомерно уволнените хора, които след това са били възстановявани от съда на работа. Не били редки и случаите, в които заради застъпване на земи, земеделски производители губели крупни суми пари – отново проблем, неразрешен от предишното управление.

Емин успокои подчинените си, че не е дошъл с нагласата да уволнява служители. „Има изграден екип и в него има място за всеки, който работи“, допълни новият началинк.

„Познавам тази материя и мога да бъда полезен на Областната дирекция „Земеделие“, смята Танер Емин. Той е работил в държавната служба като старши експерт. В трудовата му биография е още стажът му натрупан в НОИ – Хасково като финансов ревизор.  Танер Емин е бакалавър „Счетоводство и контрол“, а магистърската му степен е по специалност „Публични финанси“.

Емин е общински съветник и председател на Областният съвет на младежката структура на ДПС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сунай
Сунай
07.10.2013 10:44 10:44

Браво ,Танер.Амуджата Се*ахтин беше против теб.Да ходи да си удря главата в мозайката.

Пенко Претенцията
Пенко Претенцията
07.10.2013 11:45 11:45

„Не били редки и случаите, в които заради застъпване на земи, земеделски производители губели крупни суми пари“

Господин Емин, вие наясно ли сте кой ги определя тия работи, не областните дирекции, а ония кожодери, Държавен фонд Земеделие?

На два стола
На два стола
07.10.2013 19:12 19:12

Седнал на стола. Ей тва е най-важното. Сега сън не спи от щастие, пък земеделците кучета ги яли…

Back to top button