Хасково

Прекратиха конкурса за шеф на местната Агенция по храните

ОДБХ - ХасковоКонкурсът за длъжността директор на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково е прекратен, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на Агенцията по храните. Причината е жалба до комисията, която провежда конкурса. Членовете й са сметнали, че жалбата е основателна, не дадоха повече подробности.

До обявяване на конкурс се стигна след като през юли титулярът д-р Христо Вълчанов бе дисциплинарно уволнен. Резултатите от вътрешно разследвани показали показали, че д-р Вълчанов не е изпълнил решение на Върховния административен съд, с което е отменено затварянето на магазин за месо в района на зеленчуковия пазар в Хасково.

Два дни по-късно за временно изпълняващ длъжността директор бе назначена д-р Мариана Шумова, която управлява службата и към днешна дата.

Д-р Шумова бе един от четиримата кандидати за шеф на местната структура на Агенцията по храните, която се яви на конкурса. Останалите трима са бившият кмет на Любимец Янчо Кючуков, д-р Владимир Хърсев и д-р Данчо Наков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДПС не дава
ДПС не дава
07.10.2013 19:16 19:16

Абе кой ги пита комунистите. ДПС ще каже кой ще е директор. Виж земеделието, образованието, областнтия и каквото си искаш още.

абдал
абдал
08.10.2013 16:22 16:22

НЕ СТИГА , ЧЕ НЯМАТ КАДРИ, АМИ МАХНАХА Д-Р ВЪЛЧАНОВ, КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА, ТОЙ Е МЪЖКО МОМЧЕ И МУ СТИСКА

Компетентна
Компетентна
18.10.2013 13:15 13:15

„Мъжкото момче“ – Вълчанов е един корумпиран, некомпетентен и нагъл тип. Ако всички работодатели са като него жална ни майка.

Back to top button