Хасково

Здравословното хранене отведе хасковски ученици в Полша

Визитата в полшаУченици от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ – Хасково посетиха Полша. Там младежите участваха в работна среща на тема „Хранете се по-добре за да живеете по-добре през целия си живот“.

Във форума се включиха  младежи  от  България, Турция, Италия, Чехия, Германия и Полша.  По време на престоя си учениците се срещнаха със свои връстници от партньорското училище в Бялисток, запознаха се с традиционна полска кухня, взеха участие в спортни мероприятия и презентираха  регионални  храни на своите държави.

Хасковските младежи посетиха природонаучния музей и резерват в Бяловиеза, музея на науките Коперник и направиха туристическа обиколка на Варшава. Визитата в Полша е по проект. Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ ще бъде домакин на поредната среща през февруари догодина.

Визитата в полша Визитата в полша
Визитата в полша Визитата в полша

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button