Хасково

Пак „Екопрогрес“ ще чисти Хасково от снега ако няма кандидати

Снегопочистване, архивОбществена поръчка за снегопочистването на Хасково обявиха от общината. Общата прогнозна сума е 300 000 лв. без ДДС.

Обособени са три позиции, като първата е за общинската пътна мрежа с дължина 106,5 км. Миналата зима тя бе поддържана от фирма „Арис“. Втората обхваща кварталите: „Орфей І“, „Орфей ІІ“, „Ручока“, „Център“, „Възраждане“, „Дружба І“, „Дружба ІІ“, „Република“, „Изгрев“ и „Куба“. В третата зона попадат кварталите „Каменни“, „Хисаря“, „Бадема“, „Училищни“, „Воеводски“, „Болярово“ и „Градска градина“.

Прогнозната цена за отделните зони е съответно 110 000 лв., 80 000 лв. и 110 000 лв. Предвидено е авансово плащане до 30% от прогнозната цена за всяка зона.

Изискванията за качество към фирмите са за осигуряване на нормална проходимост по поддържаната общинска мрежа, с приоритети във времето от 7 до 9 часа и от 17 до 19 часа, и по градската улична мрежа в Хасково.

Haskovo.info припомня, че миналата зима ОП „Екопрогрес“ чисти снега в Хасково. Замкметът Нели Станева заяви, че ако и сега не се явят кандидати снегопочистването в областния град ще се извършва отново от общинското предприятие.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 29 октомври в общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button