Регион

Изгоряха 50 дка широколистна гора край Александрово

Пожар, илюстрация50 дка широколистна гора и 150 дка лесонепригодни площи са изгорели при пожар в местността „Хасара“ край хасковското село Алекнадрово, съобщават от Областната противопожарна служба.

Инцидентът е станал вчера следобед. Два екипа огнеборци от Хасково и Симеоновград са се включили в гасенето на пламъците. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Спасени са 500 дка широколистна гора.  

При друг пожар са изгорели 40 кв.м. от покрива на селскостопанска постройка в село Черногорово. Огънят е лумнал заради неправилно използване на отоплителни уреди. Унищожени са още покъщнина, 20 бали слама и 3 куб.м. дърва за огрев.

През изминалото денонощие са регистрирани още 6 пожара в сухи треви в общините Хасково, Димитровград, Любимец и Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button