Регион

18-годишен мотоциклетист с опасност за живота, кола блъсна 10-годишен

Полиция18-годишен младеж от Тополовград е с черепно – мозъчна травма след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал вчера около 16:00 часа на километър от града.

Момчето е шофирало мотоциклет Априлия, но поради липса на правоспособност и несъобразена скорост загубило контрол над управлението, напуснало пътното платно и се преобърнало. Младежът е настанен в МБАЛ – Хасково с опасност за живота.

Няколко часа по-рано при друг инцидент е пострадало 10-годишно момче, пресичайки улица „Цар Симеон Велики“ в Свиленград. 39-годишен водач на лек автомобил Форд предприел заобикаляне на автомобил, който бил спрял, за да пропусне пресичащото платното дете. Поради тази причина водачът бласнал момчето, което от удара е с охлузвания по главата и левия крак.

Още една пешеходка е приета в болница след ПТП. 36-годишен водач на лек автомобил Фолксваген Пасат се движил по улица „Ал.Стамболийски“ в Харманли и поради липса на внимание е ударил 89-годишната жена. Пострадалата е с фрактура на десен крак.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button