Спорт

Хасковски състезател на световната акробатична сцена

Мартин и треньорът муСедмокласникът от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ Мартин Бъчваров спечели държавното първенство по скокове на акробатична пътека във  възрастова група 13-14 години.

Шампионатът се проведе в Сливен преди дни. Мартин е възпитаник на Спортен клуб „Младост“ Димитровград. Негов треньор е Димитър Димов. Клубът е член на Българската федерация по скокове на батут и акробатична пътека.

През септември хасковският талант спечели 2 място на Световната купа по акробатика във Валядолид, Испания.

След първото място на държавното първенство по скокове на акробатична пътека,  на Мартин предстои участие в световното първенство по акробатика, което ще се проведе в София, зала „Арена Армеец“ в средата на ноември.

Мартин Бъчваров е част от националния отбор на България по акробатика. Тренира всеки ден най-малко по 3 часа в СК „Младост“, а когато е на лагери – тренировките му са двурарзови- по 6 часа на ден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button