Спорт

Силвия и Васил – медалисти от Националната купа по Карате в Добрич

КаратиститеСилвия Вангелова и Васил Ривов от хасковския клуб по карате  „АидаНет Вадо-рю“ се завърнаха с по два медала от Националната купа по карате за юноши и девойки старша възраст и младежи, която се проведе преди дни в Добрич.

Силвия се състезава при 16-18-годишните. Тя показа отлична игра и за пореден път доказа, че няма конкуренция в битките в България, коментира треньорката Адриана Ривова. Тя стана първа на кумите в кат. 53 кг и втора в индивидуалната надпревара на ката.

Васил Ривов, който все още няма 14 години, се състезава с по-големите – 14-16-годишните. Той взе два бронза – на кумите и ката.

За третият хасковски състезател от „АидаНет Вадо-рю“ Серкан Лятиф, състезанието в Добрич бе първо. Въпреки това той се е представи добре като стана пети кумите при 63-килограмовите, допълват от хасковския клуб.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button