Хасково

5 лв. ще е билетът за „Хасково“-ЦСКА

Отбор, архив5 лв. ще е цената на билета за мача между „Хасково“ и ЦСКА.

Срещата реванш от 1/16-финалите за Купата на България е тази събота от 14 часа. Децата до 12 г. пък ще влизат на стадиона само с придружител, заявиха от ръководството на клуба на пресконференцията преди сблъсъка.

Haskovo.info припомня, че в първия мач „армейците“ победиха в София с 6:2.

Отборът е настроен за един хубав мач, който да се превърне в празник за града. Димитър Алексиев, който вкара второто попадение на „Българска армия“ каза, че преди всичко очаква със съотборниците си да зарадват публиката с хубава игра, като си пожела дори и победа.

В „Хасково“ има трима контузени футболисти, които няма да вземат участие в мача, но в игра се завръща Влади Узунов.
Преди 10 г. двата отбора отново се срещнаха за Купата, като тогава хасковлии паднаха и в двете срещи. Сега обаче от клуба се надяват на по-добро представяне.

В началото на пресконференцията старши треньорът Димчо Ненов се изказа в защита на колегата си Ивайло Петев, чието представяне като треньор на „Левски“ бе осуетено от ултраси на „сините“. Ненов определи постъпката им като вандалска проява.

ЦСКА пък ще тренира в петък от 15 часа на димитровградския стадион „Миньор“, съобщиха от община Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
MISHO
MISHO
10.10.2013 13:26 13:26

PRI POLOJENIE 4E SA PADNALI PYRVIA MACH S 6-2 BI TRIABVALO VHODA DA E BEZPLATEN TOI SI E BEZMISLEN MACH

Анонимен
Анонимен
10.10.2013 14:24 14:24

Пише се Димитър Алексиев ,а не Димитър Александров

haskovlii
haskovlii
10.10.2013 14:32 14:32

tova ,4e haskovo njama shans da prodalgi napred e jasno,no vse pak vseki den ne gostuva cska?!!!!!da,mogeshe biletite da sa 2 lv po-eftini,no tova sa reshili rakovodstvoto?!po-vagno e haskovo da bade podkrepen ot pove4e hora ne samo v tozi ma4,za da moge otbora da si povjarva,4e moge da atakuva a-grupa?!!!!na mom4etata im trjabva i samo4uvstvie,a ne pesimizam,negativizam it.n.??!!!!!ako vse pove4e hora idvat na stadiona i gi podkrepjame kakto trjabva,to otbora shte ima mnogo po-golemi shansove za a-grupa?!!!!!ima mnogo ma4ove za izigravane ,a se vigda ,4e otbora ne e losh i e ka4estven?!!!!!prosto njamame konk*rencija v b-grupa!!!!!!!haskovo ,prodalgavaite s pobedite oshte sledvashtijat krag pri gostuvaneto na spartak varna!!!!!!!!!!!!!!!napred kam a-grupa haskovlii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1111
1111
10.10.2013 16:47 16:47

ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ С ГЪЗЪТ СИ. НАУЧИСЕ ДА ПИШЕШ КАТО ХОРАТА.НИЩО НЕ ТИ СЕ РАЗБИРА. ЗА ТАКИВА БЕЗМИСЛЕНИ МАЧОВЕ ВХОДЪТ ТРЯБВА ДА Е СВОБОДЕН, ИЛИ БИЛЕТЪТ ДА Е 2 ЛЕВА. ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ ЩЕ ОТИДЪТ.

55555
55555
10.10.2013 20:04 20:04

ei ,oligofren prost az pisha na latinica i vsi4ko mi se razbira,a i shte pisha kakto si iskam!!!!!!!!!!!!tova ,4e ti ne moge6 da 4etesh,tova si e tvoi problem malomniko prost!!!!!za tova dali e bezmislen ma4a si e tvoe mnenie,a dali vhoda shte e bezplaten ili ne go kazva rakovodstvoto na kluba?!!!!!!!!!az absolutno sashtoto kazvam ,4e ako vhoda e bezplaten ili e 2 leva shte doidat pove4e fenove?!!!!!tova sahtoto az go napisah predi tapako,no javno osven na kirilica ti drugo ne mogesh da razbirash-mnogo galko za teb??!!!!!!vagno e tova koeto komentirame,a ne dali e na kirilica ili latinica-vsi4ko se razbira!!!!!!!tova ne e 4ugd ezik?!!!!!!!!!!

katillllllllll
katillllllllll
10.10.2013 20:24 20:24

ima njakoi kragli idiot4eta,koito vsashtnost te sa tapi i uporiti i koito osven edno prosta6ko izre4enie kato-,,prestani da pi6e6 s gazat si,,-drugo ne mu ragda glavata?!!!!!!!!!takiva zavarsheni prostaci i seljani ima v tova haskovo ,4e njama nakade?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button