Регион

Спипаха крадци на тръби от помпената в Харманли

Полиция, архивКрадци на метални тръби били заловени вчера на помпената станция в Харманли, съобщиха от пресслужбата на полицията.

По обяд в харманлийското управление е получен сигнал от служител на ВиК, че в района на станцията е забелязал двама мъже да режат тръби. Изпратеният на място полицейски екип е установил и задържал двама харманлийци на възраст 53 г. и 28 г., които са отрязали и извадили от нестопанствен кладенец 4 метални тръби. Образувано е бързо производство, а мъжете са задържани до 24 часа.

79-годишен дядо от харманлийското с. Поляново пък е подал вчера сигнал за кражба.

Старецът е заявил, че във вторник, две непознати лица под предлог, че ще купят от него каруца, са влезли във всекидневната му и незабелязано са му отнели 520 лв. По данни на потърпевшият двамата мъже са на възраст около 35 г. и 70 г. и се предвижват с бял автомобил с неустановена марка.

Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button