Регион

Хванаха метаамфетамин за 80 бона на Капитан Андреево

Наркотик3 кг метаамфетамин откриха при съвместна проверка митнически и гранични служители на ГКПП Капитан Андреево.

Наркотикът е бил укрит в куфар, собственост на чуждестранна гражданка, пътуваща в автобус по редовната линия Истанбул – Букурещ. Багажът на пътниците е проверен с рентгенова апаратура, а след това е извършена и щателна митническа проверка. При нея митническите служители установяват, че в страниците на пътнически куфар се съдържа бяло кристалообразно вещество, което при извършения полеви наркотест е реагирало на метаамфетамин.

Общото тегло на метамфетамина е 3.350 кг на стойност близо 80 000 лв. Собственичката на куфара е задържана.

По случая работи разследващ митнически инспектор при митница Свиленград под наблюдението на Окръжна прокуратура-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
работяга
работяга
11.10.2013 20:36 20:36

а какво ще хванат митническо бюро хасково с бъдещия стар началник К к

kelesh
kelesh
12.10.2013 8:58 8:58

Какво ще хванат ли – НИЩО! Само на мюфтията миризливата мъдя! Бахти и крадците мръсни са! Саааамо далаверки да има и това е…

Марадона
Марадона
08.10.2018 18:47 18:47

Елата и хванете на квартала на квартала има доста продавачи 1 се казва Марадона а другия камбьра всичките полицай знает че продават хероин метадон

Back to top button