Хасково

Кирил Вълчев заличи „Рекординг“, емисиите на телевизията онлайн

Маринела ФилиповаЕмисиите новини на хасковската телевизия „Рекординг“ вече ще могат да се гледат само онлайн. Ефирното и кабелно излъчване вече е спряно, съобщи главният редактор на медията Маринела Филипова.

Тя допълни, че екипът на телевизията ще продължи да работи, като емисиите новини ще се качват в интернет.

От регистъра с решенията на Съвета за електронни медии става ясно, че на свое заседание на 24 септември, съветът е разгледал заявление от управителя на дружеството Кирил Вълчев за преустановяване на дейността на ТВ „Рекординг“ заради загуби. СЕМ се е съобразил с искането като е заличил регистрацията на телевизионната дейност на медията от 1 октомври.  

Решението е можело да бъде обжалвано в 14-дневен срок, но никой не се е възползвал от тази възможност.

От началото на септември това е втората хасковска медия с дългогодишна история, която спира първоначалната си дейност. Вестник „Новинар юг“ спря печатното си издание и остана само в интернет пространството. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button