Хасково

Горяха хасковски баварец и мазда в Любимец

Пожар, архивДва леки автомобила горяха през последното денонощие в региона, съобщават от областната противопожарна служба.

В 3 часа вчера изгоря лек автомобил БМВ на хасковската ул. „Георги Кирков“, собственост на мъж с инициали Н. М. А. Цялата кола е унищожена, а причините за пожара са в процес на установяване.

Пак в четвъртък, но в 18.55 часа в Любимец горя лека кола мазда, собственост на жена с инициали Т. В. Т. Автомобилът е горял по поречието на река Марица. Причината е късо съединение и е унищожена част от маздата.

Отново в Любимец горя лятна кухня, собственост на мъж с инициали Г. Д. В. на ул. „Желязко Терзиев“. Причина за пожара е неправилно ползване на нагревателни уреди. Унищожени са 20 квадрата покрив, 4 броя мебели и 3 броя бяла, черна и компютърна техника, а са спасени две сгради.

На симеоновградската ул. „Христо Смирненски“ от късо съединение пламна ел. табло като е спасена сградата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button