Регион

Дядо пострада при пожар в Димитровград

Пожар, архив75-годишен димитровградчанин пострада при пожар в апартамента му на ул. „Гео Милев“, съобщиха от областната противопожарна служба. Пенсионерът се нагълтал с пушек от пламналото жилище и е откаран за лечение в МБАЛ „Св. Екатерина“.

Инцидентът станал в 17.50 часа в петък като причината е късо съединение. Две пожарни са гасили пламъците като огънят е успял да унищожи 50 квадрата покривна конструкция, но апартамента е спасен.

Началникът на димитровградската пожарна Иван Пачов заяви, че пожарът е бил твърде сложен за гасене, защото апартаментът е бил с каратаван, който се е запалил и огънят е тръгнал към покрива на сградата.

Пак в петък, в 11.24 часа, горя стърнище с неприбрана слама собственост на мъж с инициали Д. Т. Д. на бул. „Никола Радев“ в хасковския кв. „Болярово“. Причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън и са унищожени 10 дка. неприбрана слама, а са спасени още 6 дка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button