Регион

БМВ и микробус се удариха челно край Харманли

Полиция, архивЛек автомобил БМВ и микробус форд Транзит се удариха челно вчера на пътя Харманли – с. Българин, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Инцидентът станал в 17.35 часа. Харманлийският водач с бавареца с несъобразена скорост, навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил челно в микробуса, управляван от 43-годишен бургазлия. От удара, виновният водач е с контузна рана на дясно коляно и охлузна рана на челото, без опасност за живота.

Свиленградското управление пък е образувало бързо производство срещу пиян водач. В ареста до 24 часа е задържан 40-годишен турски гражданин, хванат да шофира с 1,74 промила. За същото нарушение в харманлийския арест са били задържани 37-годишен мъж от града и 27-годишен пловдивчанин, хванати от автопатрула съответно с 1,58 и 1,8 промила алкохол в кръвта да управляват автомобилите си. Автопатрул на РУП-Димитровград също е заловил пиян шофьор. Дрегерът отчел наличие на 1,67 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button