Хасково

Пътят между Хасково и Димитровград няма да бъде затварян

Кадир ИсовПътят между Хасково и Димитровград няма да бъде затварян за движение, както поиска строителят на ЛОТ 2 на АМ „Марица“ Сдружение „Марица Хайуей“, съобщават от пресцентъра на Областна администрация – Хасково.

Такова уверение е получил и. д. областен управител Кадир Исов от министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева и ръководителят на Агенция „Пътна инфраструктура“ Стефан Чайков. Исов е изложил пред тях несъгласието си първокласния път, който свързва двата най-големи града в областта, да бъде затварян за продължителен период от време.

Припомняме, че от Сдружение „Марица Хайуей“ поискаха затваряне на пътя за 6 месеца, поради строеж на пътен възел „Димитровград“ на АМ „Марица“. Предложеният от тях обходен маршрут удължаваше пътя между двата града с 25 км. Поради очаквания негативен икономически и социален ефект от това Исов запозна министър Терзиева и Чайков с възраженията на гражданите. Решението на проблема е в нов обходен маршрут, който да следва трасето на пътя или в краен случай затваряне поетапно на едно от двете платна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlija
haskovlija
14.10.2013 18:44 18:44

taka i trjabvashe da stane!!!!!!!!!!!!!

Back to top button