Хасково

Мотоциклетист се потроши край Хасково, „Форд“ прегази 16-годишна

Катастрофа, илюстрация43-годишен мотоциклетист е с фрактура на три ребра и контузия на бял дроб, съобщават от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал вчера в 16:40 часа на паркинг „5 километър“ край Хасково.

Мъжът е шофирал мотоциклет Хонда с несъобразена скорост и на десен завой е загубил управлението, напуснал е платното и се е ударил в насип. От удара е с фрактура на три ребра и контузия на бял дроб. Настанен е в МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

При друг инцидент е пострадала 16-годишна пешеходка. Тя е с фрактура на подбедрицата на ляв крак, счупена лява срамна кост, счупен преден зъб и контузия на устната.

Инцидентът е станал на бул. „Съединение“ в Хасково около 13:35 часа вчера. Пострадалото момиче е било блъснато от Форд, управляван от 29-годишна водачка. При маневра наляво жената не е осигурила предимство на пресичащата пътното платно пешеходка. Тя е настанена в МБАЛ – Хасково без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button