Хасково

Пак прашки в царевични пуканки, били детски?

ПрашкитеЗа пореден чифт прашки в пакет с царевични пръчици, алармираха читатели на Haskovo.info. Случаят е от тази сутрин. Хасковлийка, майка на 5-годишно дете, купила снакса от кварталния магазин. Жената останала крайно изненадана от подаръка, който малката намерила вътре – зелени дамски прашки, рамер М.

Припомняме, че преди по-малко от месец друга майка от областния град, купи пакет пуканки за 2-годишната си дъщеря, също намери прашки.

Свързахме се със собственика на фирмата, произвела царевичните пръчици Тодор Тодоров. Мъжът, който е от Казанлък, обясни, че тези пуканки са от серия, произведена преди няколко месеца. Играчките, които се слагали в снакса се купували с чували.

ПрашкитеТодоров обясни, че сред подаръците наистина има и бельо, но според него било детско, а не дамско.

Съжалявам, че някои хора остават разочаровани. Постарал съм се да не се повтаря“, допълни собственикът на фирмата – производител. Той изрази съмнение, че някой конкурен нарочно се опитва да вдига шум около пуканките. Повод за това му твърдение е фактът, че в Хасково Тодор Тодоров продавали едва 200-300 пакета седмично, а той произвеждал 10 000 на ден, които дистрибутирал.

„Като нещо не ви харесва и оставате разочаровани, зачерквате го и продължавате напред“, заключи Тодор Тодоров, който още веднъж изрази съжаление за случката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button