Хасково

18-годишно момче почина след катастрофа

Линейки, архив18-годишно момче от Тополовград е починало в МБАЛ „Хасково“, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Младежът пострадал при катастрофа на 8 октомври, шофирайки мотоциклет Априлия без да има книжка. Тогава той е карал с несъобразена скорост, загубил контрол над управлението и се преобърнал на пътя.

Вчера в 18,50 часа на пътя Тополовград-Елхово е станала катастрофа с лек автомобил Ситроен, управляван от 45-годишен ямболия. Поради движение с несъобразена скорост, на десен завой, водачът е загубил управлението, излязъл е извън платното и се е преобърнал в дясно по посока на движението. Той е приет в тополовградската болница с натъртване на ляво рамо и след прегледа е освободен за домашно лечение.

Без опасност за живота е 61-годишен хасковлия след друго произшествие. Катастрофата станала вчера в 5,10 часа на кръстовището на хасковските булеварди „Съединение“ и „България“. 22-годишен младеж е шофирал лек автомобил Фолксваген, не е спазил знак Б-1 при мигащ жълт сигнал на светофара и е отнел предимството на лек автомобил Опел, шофиран от пострадалия. Вследствие на това го удря отдясно. По-възрастният мъж е с наранявания на главата, той е прегледан и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button