Регион

Спипаха младеж със 7.5 грама трева

Полиция, архив18-годишен симеоновградчанин е задържан за съхранение на дрога, съобщиха от пресслужбата на полицията.

Снощи в 20,30 часа младежът е спрян за проверка от полицейските служители. Той е пътувал заедно със свой приятел в лек автомобил Фиат. При извършен обиск, в младежа е открита зелена изсушена листна маса с тегло 7,5 грама, увита в станиол. Тестване с полеви наркотест установило, че вида на дрогата е канабис. Момчето е задържано до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

42-годишен свиленградчанин пък е задържан за кражби. В края на миналия месец мъжът бе откраднал от магазин за дрехи и щанд за зеленчуци портмонета на 2 жени с обща сума 340 лв., мобилен телефон и лични документи. След извършени оперативно-издирвателни действия, извършителят е задържан до 24 часа.

Кражба на телефонен кабел е регистрирана тази нощ в Харманли. Неизвестно лице е проникнало през канализационна шахта и чрез срязване е откраднало 46 метра кабел от улица „Алеко Константинов“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button